WERKEN BIJ FESTINA FINANCE

Festina Finance wil als onderscheidende dienstverlener verder groeien in Nederland . Wij zijn ervan overtuigd dat kennis en vaardigheden van onze medewerkers de sleutel is tot het succes van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn heel belangrijk. We geven hoge prioriteit aan een prettige werkomgeving en persoonlijke aspecten.

We bieden een sterke professionele omgeving met mogelijkheid voor permanente educatie, flexibele werktijden en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Carrières bij Festina Finance Nederland

Wij bieden bewezen hoogwaardige IT-oplossingen voor de financiële sector.

Ons doel is om systemen te leveren die nieuwe normen stellen voor banken en pensioen- en levenbedrijven in Europa. We hebben bewezen softwareplatformen ontwikkeld in functionaliteit, technologie en efficiency. En werken verder aan nog meer mogelijkheden.

 

Het leven bij Festina Finance is lonend, leuk, opwindend en uitdagend.

Kenmerkend bij Festina Finance is de krachtige en dynamische sfeer, die mensen inspireert om de grenzen zowel technologisch als commercieel te blijven verleggen.

Voor mensen met een creatieve mindset en de wens met hun skills een positieve impact te maken bieden we bij Festina Finance een wereld aan kansen.

Bij Festina Finance Nederland werk je samen met je collega professionals in Denemarken. Gedurende die samenwerking zul je met je collega’s gestructureerd meer en meer zelfstandig gaan opereren op onze Nederlandse projecten en klanten.
Ben jij een IT-er of business professional in de financiële sector, dan nodigen we je graag uit contact met ons op te nemen met een korte beschrijving van je achtergrond en ervaring.

Ontdek onze vele uitdagende en spannende mogelijkheden en hoe jij deel kunt uitmaken van ons team!

Festina Finance employees makes coffee and laughs

Employee Story

What’s it like to work at Festina Finance?

Let our employees tell you firsthand why they work here.

Watch the video to the right.

 

Testimonial from Peter Bertelsen – Software Developer at Festina Finance